Pages - Menu

November 28, 2016

Momentul potrivit e niciodata

Asteptam momentul potrivit. Momentul cand toate vor fi la locul lor, asa cum ne dorim si atunci vom lua o decizie sau vom face un pas, sau vom urca o treapta. Acel moment, cel mai potrivit pentru nimic. Pentru ca atata valoare va avea momentul potrivit, nimic.

Momentul potrivit nu ne asteapta pe noi. Isi vede de nevoi si treburi zilnice, isi construieste oamenii si personalitatile lor, isi creaza viitorul si isi cizeleaza prezentul.

Momentul potrivit, tu esti acela. Pentru ca numai tu ai puterea sa decizi ce e mai bine acum, pentru tine, insemnind ca momentul potrivit e acum.

Iar daca momentul tau potrivit implica si alti oameni, adu-ti aminte ca oamenii ceia au si ei momentul lor potrivit, care cel mai probabil nu o sa coincida cu al tau, sau poate al lor moment, a trecut demult. Nici oamenii si nici timpul nu te asteapta pe tine si comfortul tau.

Nu-ti irosi splendoare vietii pentru acel moment, care ti-l planuiesti de ceva timp, nu-ti pierde farmecul de om frumos, muncind pentru acel moment, nu-ti inchide libertatea de a trai pentru acel moment, pentru ca el este acum. Nici intr-o alta zi nu va fi un moment mai potrivit decat cea de azi.

No comments:

Post a Comment