Pages - Menu

June 6, 2014

Planuri

...eu cînd le zic că am plan pentru planul de rezervă, ei se rîd de mine. Dar ei nu știu că pe mine mă doare fix în cotu stîng de ce cred ei.

Planurile de pe foaie, nu coincid cu planurile din minte. Planurile de pe foaie sunt pentru ei. Planurile din minte sunt pentru mine. Ce se spune despre planuri, e ca sunt greu de urmat, hm, de cele mai multe, hm nu, de fiecare data, greu de urmat in totalitate, imposibil chiar. E minunat, cînd te abați de la plan aproape în direcția opusă, dar să realizezi la final că ești exact acolo unde trebuia să fii. Asta deja e legat de dorințe. Primești ceea ce îți dorești. Fii atent ce îți dorești.

Revenind la planuri, ele în principiu nu trebuiesc, oricum nu le urmăm. La naiba cu planurile, because what screws us up most in life, is the picture in our head of how it is supposed to be.

Revenind la planuri, iar. Analizînd, la ora asta tîrzie pentru mine acum, înțeleg că planurile nu le facem pentru a le urma, dar le facem pentru a descoperi și înțelege potențialele greșeli. Nimănui nu-i place să greșească, cu toate că toți știm că doar greșind progresăm. Oricum, facem planuri și vom continua în ritmul dat, pînă la infinit, vom face planuri gîndite și scrise, pentru a ne pregăti de ce-i mai rău, dar vom spera la ce-i mai bun...bineînțeles :)

Punctul comun al tuturor planurile este scopul final. Planuri ar putea exista cîte stele pe cer, dar scopul, lumina de la capătul tunelului, e una doar, aceeași azi, mîine și restu zilelor planurilor. Planurile se modifică după ritmul dispoziției umane, iar dispoziția omului, judecîndu-mă acum, apoi se schimbă mai ceva ca vremea de afară. The Goal însă, e motivația principală pentru o dispoziție pozitivă, gînduri optimiste, planuri multe, dar mai ales acțiuni îndrăznețe.

1 comment:

  1. Ca și regulile. Sunt făcute pentru a fi încălcate. :)
    Dacă aveai buton de Like, dădeam Like. Așa, îl scriu: Like. :)

    ReplyDelete