Pages - Menu

November 9, 2013

...gînduri și atît

Unele trăiri sunt intense pînă la limită, iar atunci disciplina este cea mai importantă. Perioadele cînd aștepți ceva cu sufletul la gură, iar timpul trece fie prea repede, fie prea încet, nici tu nu înțelegi sau nici tu nu ești sigur cum ai vrea să treacă timpul, exact atunci te simți cel mai pierdut. Lupți, pentru că nu ai de ales.
Renunțarea nu este o opțiune.

Disciplina, doar aceasta ne mai păstrează oameni și doar disciplina ne păstrează calmi și răbdători. Ce înseamnă să fii disciplinat (?) Înseamnă să lupți împotriva propriilor gînduri leneșe, proaste și negative, pentru ca atunci cînd ajungi la final, încă să mai fii om. Ordinea pe care ți-o instalezi în cap și în viața de zi cu zi, te păstrează pe drum și-ți diminuează ghinionul de a călca prin gropi, exact la cel mai nepotrivit timp.

Privește-te victorios, astfel gîndurile vor merge în direcția potrivită... a scris Donald Trump pe facebook zilele trecute. Fix la țanc. Eu știam, asta, dar cînd o auzi dintr-o parte, parcă-i mai convingător.

Unii oameni obțin aceleași chestii în viață, însă mai ușor decît alții. Nu e că nu putem face nimic în legătura cu asta, dar uneori trebuie doar să ne împăcăm cu regulile propriei vieți.

No comments:

Post a Comment