Pages - Menu

December 4, 2012

Trăim amintindu-ne visînd

Aventurile astea de peste noapte clasificate în vise și coșmaruri, după unii, iar după mine ele toate-s vise, sunt în stare să-ți schimbe cursul vieții...dar să nu exagerăm, doar pentru o perioadă scurtă de timp. Visele uneori sunt aberante, iar alteori sunt vizualizarea amintirilor.Iată atunci cînd o amintire ia viață sub forma unui vis, pe care  îl avem în cap cînd ne trezim, devenim absenți parcă toată ziua. Să fie asta răspuns la stările fie prea calme sau fie prea nervoase, de peste zi, pe care unii le au?! hm, posibil.

Chinuitor este atunci cînd visul a fost o amintire extrem de plăcută, care cuprinde un șir de acțiuni, care la rîndul lor ne-au oferit șansa de a trăi momente extraordinare, irepetabile și avînd acest vis, parcă am retrăit acele momente, dar brusc s-au sfîrșit odată cu alarma ceasului, și iată aici apare ciuda aceea pe viață. De-am putea da timpul înapoi, macar o zi în trecut și să mai trăim încă o dată acele clipe fabuloase, alături de acei oameni incredibili...de-am putea, dar nu putem.

Și-ți ia timp să treci peste acele emoții, și-ți reușește în timp, chiar dacă amintirea o păstrezi în cap și brusc, visezi totul, din nou. Apar remușcări astfel, că ai fi putut să acționezi altfel în trecut, că acum ai fi putut să fii în altă parte, că acum ar fi putut să fie timpuri la fel de bune ca cele din amintiri, și iată de ce ți-i ciudă, și iată de ce te chinui...o zi, două.

Acolo e bine, unde nu suntem noi.